Τετάρτη, 23 Μαΐου 2007

Παρουσίαση του προγράμματος Αγωγής Υγείας και Καταναλωτή του Γενικού Λυκείου ΠροαστίουΤην Τετάρτη 16 Μαίου 2007, στη διάρκεια της πολιτιστικής ημέρας, παρουσιάστηκαν στους καθηγητές και στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Προαστίου και του Γυμνασίου Προαστίου Καρδίτσας, τα αποτελέσματα του προγράμματος Ενίσχυσης Πρωτοβουλιών της Αγωγής Υγείας, με θέμα "Νέοι και κατανάλωση".
Ο Υπεύθυνος του προγράμματος κ. Κωνσταντίνος Ντούρας, καθηγητής του Γενικού Λυκείου Προαστίου, παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από τους συμμετέχοντες μαθητές στο χώρο του σχολείου, σχετικά με τις καταναλωτικές και διατροφικές συνήθειες των μαθητών των σχολείων.
Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, διερευνήθηκε τόσο η οικονομική πλευρά των διατροφικών συνηθειών των μαθητών του Σχολείου, όσο και η οικολογική διάσταση του θέματος.
Στο τέλος της παρουσίασης απονεμήθηκαν στους μαθητές του προγράμματος αναμνηστικά διπλώματα από τον Συντονιστή της σύμπραξης κ. Αλέξανδρο Γκίκα, καθηγητή του Γυμνασίου Προαστίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: